Nieuws   Zoeken 

Francis' couscous met tomaten, turkse spinazie en rundergehakt
Ingredienten: (2 pers.):
Half pak couscous(AH),
Half zakje couscouskruiden (AH),
250 gram rundergehakt,
500 gram turkse spinazie,
olijfolie.
tomaten
Bereiding:
Nodig:wok, bakpan,spatels,scherp mes. Voorbereiding: De spinazie in kleine stukjes snijden, de tomaten in parten snijden. 1 knoflookteen fijnhakken. Bereidingswijze: Laat de spinazie met aanhangende vocht in weinig water gaar worden. Bak het rundergehakt rul en leg het vlees op het bord als het gaar is. Kook 200 cc water. Leg de couscous in gekookt water en laat het in 5 minuten gaar worden. Bak de tomatenpartjes in olijfolie met 1 teen knoflook. Doe er de uitgelekte spinazie bij en schep goed om.Doe er het gerulde gehakt bij en kruid het geheel met de couscouskruiden.
Receptnummer: 9611 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept