Nieuws   Zoeken 

Hilde's Heerlijke Vegapasta
Ingredienten: (2 pers.):
250 gram vlinderpasta
2 pakjes spinazie à la creme
pijnboompitjes
1 punt Brie
1 teentje knoflook
mespuntje sambal
zout naar smaak
Bereiding:
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing in water en zout naar smaak. Ontdooi de spinazie en rooster de pitjes even in een droge koekenpan. Snij de Brie in dunne plakjes Roer de gare pasta, de geroosterde pitjes, het geperste teentje knoflook wat sambal en ontdooide spinazie door elkaar in een ovenschaal. Leg de plakjes brie erop zodat de hele bovenkant met brie is bedekt. Eventjes in de oven op 200 ° tot de kaas gesmolten is.
Receptnummer: 9738 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Lekker als je een dag geen vlees wilt. Ik als vleesliefhebber heb er heerlijk van gegeten. In eerste instantie had ik 1 pakje spinazie gebruikt, maar dat was wel karig. Dus ook al lijkt het veel, gewoon doen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept