Nieuws   Zoeken 

Leon's kip in de hoed
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje bladerdeeg
350 gr kersen
6 bolletjes gember
400 gr kipfiletblokjes
50 gr boter
1 teentje knoflook
Kerrysaus (pakje of zelfmaken)
1 tl sambal oelek
200 ml crême fraiche
2 el paneermeel
2 el melk
1/2 el boter (invetten)
50 gr geraspte kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor 200 C Ontdooi de bladerdeeg Laat de kersen uitlekken Snijd de gemberbolletjes fijn Bak de kipfiletblokjes rondom bruin Voeg de knoflook toe Maak de kerrysaus en voeg alle ingredienten toe Vet de vorm in en bekleed met balderdeeg Prik er gaatjes in Bak de deeg 8 minuten voor in de oven Vul nu de met deeg beklede schaal met het kip-kerry-kersen-mengsel Dek het toe met pannermeel en met bladerdeeg. Bestrijk de bovenkant met melk. Laat nu 30-40 minuten in de oven staan
Receptnummer: 9825 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept