Nieuws   Zoeken 

Janis Kip kerrie Witlof schotel
Ingredienten: (4 pers.):
700 gr. iets kruimige aardappelen
500 gr. kipfilet
600 gr witlof
kerrie, peper, zout
zakje witte saus
beetje melk
100 gr. geraspte kaas
Bereiding:
schil en kook de aardappelen, afgieten en stampen met beetje melk. snijd de kipfilet in stukjes, bestrooi ze met lekker veel kerrie en een beetje peper en zout. snijd de witlof in de lengte doormidden daarna schuin in reepjes snijden. Bak de kipfilet stukjes bruin in een grote koekenpan of hapjespan. roerbak de witlof op het laatst een paar minuten mee. in een steelpan de witte saus met melk volgens gebruiksaanwijzing klaar maken en er 50gr. geraspte kaas doorheen roeren. Vet een ovenschaal in. Doe er het kip-witlof mengsel in en giet de witte saus erover. afdekken met de aardappelpuree. de laatste 50gr kaas erover strooien, deksel op ovenschaal en 30min. in de oven op 200 graden.
Receptnummer: 9879 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept