Diana's gehakt magnetron
Ingredienten: (4 pers.):
500 g rundergehakt
500 g h.o.h. gehakt
2 eieren
paneermeel 6 eetlepels
Knorr aromat geel
zout, 3 theelepels
witte strooipeper
2 mespuntjes foelie
paprikapoeder mild
ev. eiwit
Bereiding:
Alles tot en met de foelie mengen met kneedhaken van de mixer. Druk het plat in een quicevorm van 24 cm. Strooi er wat paprikapoeder op en bestrijk het eventueel met wat eiwit. 600W, 30 minuten, klaar.
Receptnummer: 2875 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Diana
Opmerking:
Dit gehakt is koud ook heel lekker, bijvoorbeeld bij de broodmaaltijd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept