Ingredienten: (4 pers.):
500 gr aardappelen
150 gr. hollandse kruidenkaas
150 gr. geitenkaas
150 gr. leerdammerkaas
bakje kerstomaten
350 gr. courgette
1 dl. mayonaise
2 eetlepels zaanse mosterd
1 bekertje zure room
bieslook
spinazie
pistachenootjes
rozijnen
| Bereiding:
De aardappelen schoonboenen en in de schil gaar koken. vervolgens laten afkoelen, pellen en in blokjes snijden. De kaas in reepjes snijden De kerstomaatjes halveren de courgette in reepjes snijden Dressing: Een dressing roeren van 1 dl. mayonaise, 2 eetlepels (Zaanse) mosterd, bekertje zure room, 2 eetlepels fijngehakte bieslook. De spinazie wassen en voorzichtig drogen. Dit op de bodem van ee wijde schaal leggen. De dressing met de rest van de ingrediƫnten met elkaar omscheppen en op de spinazie leggen. Versieren met pistachenootjes en rozijntjes. |