Nieuws   Zoeken 

Mieke's lekkere rijst
Ingredienten: (1 pers.):
1 pakje diepvries soepgroente per persoon (150 gr)
bakje dobbelsteentjes (vet) spek
rijst
pakje kerriesaus (+ de evt melk of water)
boter
ei(eren)
Bereiding:
Kook de rijst volgens voorschrift.
Bak de spekjes uit op laag vuur.
Als er wat vet vrijgekomen is, dit in een wok gieten
Spekjes door laten bakken. Soepgroente in wok kort bakken.Gare rijst en uitgebakken spekjes erbij. Serveren met de kerriesaus en een spiegelei.
Receptnummer: 1020 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Mieke Schuitemaker
Opmerking:
Dit recept maakte ik al 30 jaar geleden voor het eerst.
Mijn zeer slecht etende kinderen vinden dit zelfs lekker. Het lekkerste zijn die kleine pakjes soepgroente, omdat daar veel peterselie e.d. inzit. Een nadeel is dat je er veel afwas van krijgt
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept