Lut's bleekselder en gehaktballen in tomatensaus
Ingredienten: (5 pers.):
1 bleekselder
500 gr Gemengd gehakt
4 grote tomaten
1 potje tomaten concentraat
Peper
Zout
Bereiding:
Van het gehakt ballen(grote) maken en afkoken gedurende ongeveer 15 min. Afgieten en afspoelen. Bleekselder klein snijden en gedurende 30 minuten in zout water opzetten. De tomaten pellen en in blokjes snijden. De helft van het water afgieten en terug aanvullen met vers water. De tomaten, gehaktballen, tomatenconcentraat, peper en zout toevoegen en gedurende 30 minuten laten sudderen.
Receptnummer: 10225 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Men kan ook het water volledig afgieten en nieuw water gebruiken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept