Esther's rare stokbroodje
Ingredienten: (2 pers.):
1 ongebakken stokbrood
1 rode paprika
kruidenboter
tomatenketchup
8 knakworstjes
geraspte kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.Snij de paprika in dunne reepjes.Snij het stokbrood in de helft en daarna in de lengte open en smeer de helften in met kruidenboter en tomatenketchup.Snij de knakworstjes door de lengte(blijven ze beter op het stokbrood liggen) en leg ze op de onderste helften, dan de paprikareepjes en strooi er dan wat geraspte kaas overheen.Leg de bovenste helften er weer op en verpak de stokbroden in aluminiumfolie en laat ze 20 minuutjes gaar worden.Eet smakelijk
Receptnummer: 10241 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Vond het eerst ook een hele rare combinatie, maar het smaakte echt verassend goed!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept