Betty's corned beef ovenschotel met doperwtjes en puree |
Ingredienten: (4 pers.):
1 blikje corned beef
1 zakje diepvriesdoperwten
aardappelpuree (evt uit een zakje)
paneermeel
klontje boter | Bereiding:
Vet een ovenschaal in. Verdeel de corned beef in kleine stukjes (los gemaakt met een vork) over de bodem. Kook intussen de doperwtjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg de uitgelekte doperwtjes op de corned beef. Doe daarover heen de aardappelpuree, bestrooien met paneermeel en een klontje boter. In de oven op 200 graden of gasstand 4 , ongeveer een half uurtje. |
Receptnummer: 10254 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. |
Opmerking: Een simpele ovenschotel, die van te voren klaar te maken is, dus 's avonds zo de oven in! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |