Nieuws   Zoeken 

Kip Risotto van Patries
Ingredienten: (4 pers.):
olijfolie
400 gr kipfilet in stukjes
1 fijngesneden ui
1 groene peper in stukjes
knoflook
champignons
300gr ongekookte rijst (grove)
kippenbouillon (water/blokje)
verse fijngehakte peterselie
peper/noot/zout
Bereiding:
Verhit olie en bak gekruide kippenreepjes aan. Haal de kip uit de pan en roerbak vervolgens ui, peper en champignons, voeg uitgeperste knoflook toe. Doe er de rijst bij en roerbak 5min. Vervolgens doe je lepel per lepel de bouillon erbij en goed mengen!! De rijst moet ong 30min-40min staan sudderen tot hij lekker romig is. Uiteindelijk kip toevoegen, goed mengen en nog even laten sudderen. Peterselie onderroeren. Lekker met slaatje en ciabatta.
Receptnummer: 10271 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept