Nieuws   Zoeken 

Chantal's Sole Mio
Ingredienten: (1 pers.):
Kogelbiefstuk
Ontbijtspek
Knoflook
Zongedroogde tomaat
Bakboter
Bereiding:
Haal van tevoren de biefstuk uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Leg een plakje ontbijtspek om de biefstuk heen. Snij de knoflook fijn en verdeel deze een beetje over de biefstuk. Leg de zongedroogde tomaat erboven op. Bak de biefstuk zoals u wenst rood, medium of well done. Bak de laatste minuut de knoflook en de zongedroogde tomaat mee. En serveer dit netjes op een mooi bord. Eet smakelijk!
Receptnummer: 10317 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 3 min.
Opmerking:
In plaats van knofllook of zongedroogde tomaat kun je ook iets anders gebruiken zoals rode ui.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept