Nieuws   Zoeken 

Tomates farcies van Patries
Ingredienten: (4 pers.):
Vleestomaten
bosje lenteuitjes
olie
half om half gehakt
peterselie en basilicum
scherpe mosterd
paneermeel
ei
zout en peper
room
boter
Bereiding:
tomaten wassen en het kapje erafsnijden, ze vervolgens uithollen. Het vruchtvlees en dat van het kapje in stukjes snijden. lente-uitjes fijnsnipperen. Oven voorverwarmen op 200gr. Olie verhitten en het gehakt rul braden, de lente-uitjes en de tomatenblokjes erbijdoen en 2min meebakken. De kruiden, samen met de mosterd, het paneermeel, de room en het ei mengen en bij het gehakt voegen. Goed op smaak brengen met peper en zout. De tomaten vullen en in een ovenschaal zetten. De rest van het mengseltje rond de tomaten gieten. Botervlokje bovenop elke tomaat en ong 25 min in de oven. Lekker met stokbroodje, smakelijk!!
Receptnummer: 10340 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept