Nieuws   Zoeken 

Lut's vis met verse spinazie en gebakken aardappelen in de schil
Ingredienten: (2 pers.):
2 stukken witte vis
6 handvolle verse spinazie
2 teentjes look
Aardapellen in de schil(zelfde grote)
Verse rozemarijn
Olijf olie
Zwarte peper uit de molen
Zout
Boter
Magere melk
Graanmosterd
Bereiding:
Voorbereiding: Aardappelen goed afwassen en halveren. Ze koken gedurende ongeveer 15 minuten (afhankelijk van de grote). - Aardappelen bakken in olijfolie met peper, zout en rozemarijn. - In een potje met bodempje olijfolie en geplette look, peper en zout de spinazie toevoegen en op laag vuurtje laten stoven. - Ondertussen de vis met peper en zout kruiden en in olijfolie bakken. Saus: Boter laten smelten(ongeveer 50g), 3 soeplepels bloem toevoegen, daarna bij beetjes magere melk toevoegen tot de gewenste dikte. Tot slot peper, zout en 2 soeplepels graanmosterd toevoegen.
Receptnummer: 10381 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Serveren op groot bord:
De gebakken vis, torentje van spinazie en de gebakken aardappelen schikken, afwerken met de saus.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept