Nieuws   Zoeken 

Tine's cervelaatzebra's met fruit (aanvulling koude schotel) voor Ineke
Ingredienten: (6 pers.):
5 plakken mosterdkaas(mag ook gewone jonge kaas)
6 plakjes cervelaatworst,
1 eetlepel mosterd,
6 witte druiven,
6 partjes mandarijn uit blik,
6 cocktailprikkers
Bereiding:
Voorbereiden: Uit plakken kaas 5 rondjes snijden,net zo groot als de plakjes cervelaatworst.Rondjes kaas en cervelaatworst heel dun bestrijken met mosterd.Achtereenvolgens op elkaar leggen,cervelaat,rondje kaas en dit herhalen tot alles verbruikt is.Besluiten met een rondje cerverlaat met besmeerde kant naar beneden.Torentje licht aandrukken en met scherp natgemaakt mes in 6 parten snijden.Tot gebruik in de koelkast zetten. Bereiden:Aan 6 cocktailprikkers druif,partje mandarijn en zebra steken.Cervelaatzebra's bij de salade serveren.
Receptnummer: 10447 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Dit is een bijgerecht voor bij de salade nr.5046 van Jenny
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept