Nieuws   Zoeken 

Hanneke's gerookte zalm met peertjes en geitenkaas
Ingredienten: (4 pers.):
½ citroen
olijfolie: 3 eetlepels
zwarte olijven 12
gerookte Schotse zalm: 4 sneetjes
kerstomaatjes 12
gemalen zwarte peper
sappige peren : 2
geitenkaasjes: 4
Bereiding:
Was de peren en snijd ze in schijfjes. Overgiet ze met citroensap. Snijd de olijven en de kerstomaten in twee. Verkruimel de geitenkaasjes. Snijd de sneetjes zalm in reepjes. Verdeel de schijfjes peer over de borden,voeg de zalm en de geitenkaas toe en eindig met de olijven en de tomaten. Breng op smaak met peper en voeg een scheutje olijfolie toe. Dien bij dit voorgerecht sneetjes stokbrood op.
Receptnummer: 10542 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Strooi fijngesnipperde groende verse kruiden over dit heerlijke voorgerecht
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept