Nieuws   Zoeken 

Vislasagne van Patries
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje lasagnabladeren
2grote wortelen
1 dikke prei
400gr kabeljauwfilet
200gr zalmfilet
200gr garnalen
zout, peper en citroensap
120boter
120gr bloem
1/2l visfond
1/2l melk
witte wijn
geraspte kaas
Bereiding:
1. Maak wortelen en prei(alleen witte gedeelte)schoon en snij in reepjes.Blancheer ze kort en laat onder koude kraan schrikken 2.Snij vis in stukjes en meng met garnalen. Bestrooi met zout en citroensap. 3. Verhit boter en meng er de bloem door. (roux) Roer de visfond en de melk erdoor en laat al roerend doorkoken. Breng saus op smaak met witte wijn, zout en peper. 4. Bestrijk ovenschaal met boter en beleg met lasagnebladen. Bestrijk deze met een beetje saus en verdeel de helft van de vis en groenten hierover. Herhaal deze stap nogmaals en dek af met geraspte kaas. Ongeveer 30 min in voorverwarmde oven op 175°C. SMAKELIJK
Receptnummer: 10621 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept