Vispotje van Patries
Ingredienten: (4 pers.):
4 porties kabeljauw
100 gram spekreepjes
1 blikje tonijn (op oliebasis)
1 teentje knoflook
250 gram champignons
1 blikje sperziebonen
1 bekertje crème fraîche
1 kruidenroomkaasje (b.v. boursin)
eventueel geraspte kaas
1½ dl droge witte wijn
(olijf)olie
1 ui
Bereiding:
Bak de spekjes in wat (olijf)olie en voeg de ui en het geperste teentje knoflook toe. Snijd de kabeljauw in stukken en doe deze ook in de pan. Laat de tonijn even uitlekken in een vergiet en doe deze er dan ook bij. Snijd de champignons in plakjes en voeg deze samen met de boontjes bij de rest. Nu de wijn, de kaas en de crème fraîche erbij en alles zo'n 5-10 minuutjes zachtjes laten pruttelen. Heerlijk met een salade. Eet smakelijk!
Receptnummer: 10635 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept