Nieuws   Zoeken 

Rundvlees gestoofd in bier van Agnes en Monique
Ingredienten: (6 pers.):
1kg runderstooflappen
3 rode uien
3 teentjes knoflook
klein blikje tomatenpuree
1 el mosterd
2 laurierblaadjes
takje verse of 1 tl gedroogde tijm
1 el bruine suiker
1 el balsamico azijn
2 el bloem
1.5 flesje donker bier
1 winterwortel, champignons
Bereiding:
Blokjes vlees aanbraden in boter. Ui en knoflook toevoegen. Tomatenpuree kort meebakken en mosterd, laurier, tijm, suiker en azijn erdoor roeren. Winterwortel in plakjes en (kastanje)champignons toevoegen. Bloem toevoegen en afblussen met het bier. Bestrooien met zout en peper en met deksel op de pan 2 uur laten stoven.
Receptnummer: 10722 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 150 min.
Opmerking:
Serveren met aardappelpuree en een gemengde salade (bijv. met stukjes peer, pijnboompitten en blauw-ader kaas met honing-mosterd dressing).
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept