Vanessa's toscaanse ovenschotel |
Ingredienten: (4 pers.):
2 kleine appeltjes
25 g boter
400 gr kipfilet in reepjes
1 dl kippebouillon
50 gr rauwe ham
3 el creme fraiche
1 theelepel gedroogde basillicum
1 pakje aardappelpuree
3 dl melk
1 tl italiaanse keukenkruiden
30 gr parmezaanse kaas
| Bereiding:
Appeltjes in kleine blokjes snijden Oven voorverwarmen op 200 graden c In boter kipfilet rondom bruin bakken bouillon en appeltjes toevoegen en 5 min meebakken ham, creme fraiche, basillicum zout en peper en door roeren aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en de keukenkruiden doorheen roeren kipmengsel in ovenschaal scheppen en puree erover verdelen, bestrooien met kaas ongeveer 25 a 30 minuten in oven |
Receptnummer: 10788 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. |
Opmerking: heb dit recept ooit gekregen van een collega, maar maak het nu zelf regelmatig, is erg lekker |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |