Nieuws   Zoeken 

Paul's hamrollen alá Nicole
Ingredienten: (5 pers.):
6 plakken schouderham, iets dikker gesneden (om te rollen !)
1 rode paprika
1 groot bakje Mon chou
tabasco, naar smaak (pas op met de hoeveelheden)
zout naar smaak en versgemalen peper
Rol aluminium folie
Kom, waarin gemengd kan worden.
Peterselie (fijn gehakt, niet te veel)
Bereiding:
Doe in de kom de mon chou en meng dit met de zout en peper en tabasco tot een egale massa. (proeven tussendoor van het goedje moet, anders wordt het te pittig/ heet van smaak) Leg een stuk aluminium folie neer ter grootte van de hamplakken en spreid de hamplak hierop, daarna de massa uitsmeren en daar bovenop laagsgewijs weer een plak. Je kan het zo dik maken als je zelf wil, dus in de benodigdheden mag ook 8 plakken genomen worden. Als je op de voorlaatste plak nadat je het goedje erop gesmeerd hebt, hele flinterdunne stuks paprika gelegd worden alsmede de peterselie verdeeld. Wanneer de laatste plak erop ligt deze ook nog insmeren en daarna oprollen en op laten stijven in de koelkast. Daarna voorzichtig snijden tot plakjes en uitserveren op een toastje, het mag ook met kaasvlinders maar daar moet je van houden.
Receptnummer: 10798 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Alle ham is goed, variatie voor degene die wil, maar wel dikker gesneden!
Lekker wijntje erbij, eet smakelijk !!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept