Ingredienten: (8 pers.):
1 ons witte bloem
125 gr.suiker
2 zakjes vanillesuiker
3 eieren
halve liter melk
beetje boter
Springvorm 24 cm | Bereiding:
Verwarm de oven voor op 190 graden. Splits de eieren. Mix de suiker en de eierdooiers tot er een romige massa onstaat. Doe er dan de vanillesuiker bij en de (gezeefde)bloem. Voeg onder voortdurend mixen de melk toe. Sla het eiwit stijf. Spatel het eiwit onder het beslag. Smeer de taartvorm in met boter en bestrooi hen lichtjes met bloem. Giet de vleoibare vulling rechtstreeks in de vorm. Laat hem 60 minuten bakken. Klaar!. Aanvulling: Ik vergat er bij te zetten, dat je (als de taart klaar is), hem op kunt vullen met b. V. Slagroom en schijfjes kiwi. Of ander fruit, je kunt er echt vanalles mee. Groetjes Aly |