Nieuws   Zoeken 

Ingeborg's hemelse peren (magnetron)
Ingredienten: (4 pers.):
4 conferance peren
poedersuiker
200 gr. pure chocolade
0,2 ltr. slagroom
beetje water
evt. advokaat
Bereiding:
schil de peren, maar laat het steeltje eraan.
snij de peer wel van onder recht af.. blijven ze beter staan.
strooi royaal poedersuiker erover en kook de peren afgedekt in 10 min. op 750 watt gaar. (ongeveer 2,5 min. per peer)
laat de schaal afgedekt staan.
smelt de chocolade met een beetje water in een hoge kom ongeveer 1 min. op 500 watt.
let op! vaak lijkt het alsof de chocolade niet gesmolten is, dus even roeren.
mocht de chocolade gaan korrelen (? nieuw woord?) dan even opnieuw water erbij en terug in de magnetron.
als de chocolade goed is, de slagroom ongeklopt erdoor mengen.
het mengsel over de peren gieten en klaar is.......
evt. kun je nog advokaat toevoegen.
Receptnummer: 1099 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: ingeborg sour
Opmerking:
zeer machtig....
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept