Jan's gado-gado
Ingredienten: (4 pers.):
˝ Spitskool
1 Koolrabi
1 pond Sperziebonen
1 bakje Taugé
5 kleine aardappels
5 eieren
˝ zakje Gado-gado saus is te verkrijgen bij en Toko
Bereiding:
Aardappels koken in schil
Eieren koken
Boontjes - Koolrabi - Spitskool schoonmaken en snijden
15 minuten stomen in rijststomer
Na het stomen van de groenten, vuur uit en de taugé 10 minuten blancheren in het hete water van de rijststomer.
Gado-gado saus klaarmaken in een grote schaal.
Gestoomde groenten en taugé erdoor doen
Eieren in vieren snijden en aardappels schillen en in schijfjes snijden.
Dit erbij serveren.
Het kan ook netjes,
Dan groenten in de schaal doen, de eieren en aardappels erop schikken en de saus erover verdelen.
Serveer er ook stukjes komkommer erbij.
Receptnummer: 1104 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept