Nieuws   Zoeken 

Rita's met ajuin gestoofde aardappelen
Ingredienten: (4 pers.):
aardappelen naar behoefte
enkele dikke ajuinen, gesneden
boter
peper en zout
tijm en laurier
gezouten spek naar behoefte
Bereiding:
stoof de ajuinen in boter tot ze goed gaar en bruin zijn, aardappelen toevoegen, peper en zout, tijm en laurier, water toevoegen tot ongeveer 3cm boven de aardappelen. Goed laten gaar koken. Opdienen in diep bord, met gezouten spek dat je op de rand van het bord legt en eigenlijk met je handen eet.
Receptnummer: 11087 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit is een oud oorlogsrecept van mijn grootmoeder, maar nog steeds even lekker en voedzaam.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept