Afrikaanse Bananencrème van Patries |
Ingredienten: (4 pers.):
4 bananen
2 eierdooiers
2 lepels suiker
1 pakje klop-klop
1 eiwit
geraspte chocolade
rum of rode porto
| Bereiding:
Pureer de bananen met een mixer en vermeng deze met de eierdooiers. Daarna de suiker en rum of porto erbij doen. De slagroom stijfkloppen en de helft door het bananenmengsel mengen. Dan het eiwit stijfkloppen en dit er ook door mengen. In potjes of schaaltjes doen en in de koelkast 3 uur laten staan tot het door en door koud is. Daarna garneren met de rest van de slagroom en de geraspte chocolade. |
Receptnummer: 11089 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |