Lia's Humitas uit Argentinie
Ingredienten: (4 pers.):
3 bosuitjes
1 grote groene paprika
3 blikjes maiskorrels a 300 gr.
3 eieren
3/4 dl. melk (75 gr.)
2 tl paprikapoeder
zout en peper
25 gr. bakboter
50 gr. Parmesaanse kaas
Bereiding:
Snij de uitjes in dunne ringen. Maak de paprika schoon en snij in kleine stukjes
Pureer 2 blikjes maiskorrels in een keukenmachine tot een grove puree.
Doe dit mengsel in een kom.
Roer de eieren, de melk, de rest van de maiskorrels en het paprikapoeder erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
Verhit de boter in een koekepan en fruit de ui en de paprika ca. 3 min. Voeg het maismengsel toe en verwarm al roerend ca. 7 min. tot het dikker wordt.
Roer de kaas erdoor.
Receptnummer: 1109 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Lia Peters
Opmerking:
Lekker met tomatensalade en brood
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept