Nieuws   Zoeken 

Tarly a la Paella van Isabelle
Ingredienten: (4 pers.):
2 kipfilets,
250 gram fruit de mer,
4 kippenboullionblokjes,
Safraan,
2 citroenen,
1 grote tomaat,
125 gram diepvries doperwten,
1 rode paprika,
2 rode uien,
een halve bos peterselie,
1 liter water,
peper en zout,
olijfolie,
4 teentjes knoflook,
1 pakje tarly
Bereiding:
Snijd eerst de kipfilet in dunne reepjes, daarna de paprika ,uien en hak de peterselie fijn,doe 3 eetlepels olijfolie in de pan, samen met de knoflook en bak daarin de kipfilet voeg wat peper en zout toe.Voeg de uien en paprika toe en later de tomaat.Laat het geheel even sudderen en voeg de boullionblokjes toe met citroensap van 1 citroen, meng de tarly erdoor en voeg een liter water toe samen met de safraan en laat het op middelhoog vuur doorkoken en roer er af en toe in.Voeg de doperwten en de verse peterselie toe en als het water bijna verkookt is, dan doe je de fruit de mer met een beetje olijfolie in een koekepan en bak het even goed door.Daarna voeg je alles bij elkaar en maak je het geheel af met wat citroenpartjes en eet smakelijk!
Receptnummer: 11090 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Het is een lekker gerecht en snel klaar.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept