Nieuws   Zoeken 

Bria's tikka balletjes met gevulde kerriesaus
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr.gehakt(wij vinden halfom het lekkerst)
1 zakje tikka kipkruiden
1 theel.sambal
1/2theel.bouillonkruiden
3 eetl.paneermeel
1 ei
1 zakje kerriesaus
2stengels bleekselderij
1 appel.
Bereiding:
Gehakt aanmaken met de kruiden, ei en paneermeel. Balletjes van maken, aanbraden in een beetje olie en 5 min. laten sudderen. Ondertussen de bleekselderij schoonmaken en in boogjes snijden, appel schillen en in blokjes snijden. Kerriesaus klaarmaken volgens de gebruiksaanwijzing, bleekselderij, appel en de balletjes er bij en plm. 5 min. laten pruttelen. Lekker met rijst en komkommersalade.
EET SMAKELIJK.
Receptnummer: 11092 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept