Ingeborg's snelste hartige taart (combi-magnetron)
Ingredienten: (6 pers.):
5 a 6 plakjes bladerdeeg
1 bekertje creme fraiche
2 eieren
peper, zout en kruiden naar smaak]
vulling: bv kipfilet, COURGETTE, roerbakmiz, broccoli, ham/kaas, gehakt, ui, paprika en ga zo maar door.
Bereiding:
vet de bakvorm (geen metaal) goed in en verdeel de plakje bladerdeeg. (wat overhangt vouw je straks over de vulling.) bereid de vulling voor, even kort aanbakken of garen op 750 watt in 5 min. in de magnetron. de vulling over doen in de vorm. de creme fraiche mengen met de eieren en kruiden en over het mengsel gieten. oven voorverwarmd 220 C magnetron 350 watt. ongeveer 10-15 min. bakken
Receptnummer: 1114 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: ingeborg
Opmerking:
kan ook alleen oven dan 20-30 min. bakken
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept