Jan's sajoer lodeh
Ingredienten: (4 pers.):
1 koolrabi
2 rode paprika’s
300 gram boontjes
½ spitskool
1 blik zoete maïskolfjes
4 kleine of 2 grote uien
1 stuk Laos
1 blad salaam
2 teentjes knoflook
Trassi
Santen
1 bouillontablet
Bereiding:
Water aan de kok brengen
Laos, blad Salaam, trassi en bouillontablet erin.
Even laten koken.
Dan gesneden uien, koolrabi in blokjes, fijngesneden knoflook, boontjes, gesneden spitskool, in blokjes gesneden paprika’s en in blokjes gesneden maïskolfjes erin doen.
Even laten staan op een laag vuur, het mag niet koken.
Dan ± 2 cm Santen erbij doen.
Het geheel op een laag vuur laten staan tot het beetgaar is.
Het mag niet pruttelen.
Receptnummer: 1125 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept