Nieuws   Zoeken 

Kipfilet a la anita
Ingredienten: (2 pers.):
Ongeveer 300 gram kipfilet
Ketjap manis
peper en zout
3-4 verse (teentjes) knoflook
1 ui
(wok)olie
1-2 theelepels tomatenpuree
paprikapoeder
kerriepoeder
Bereiding:
Snijd de kip in kleine blokjes,. Snijd de ui fijn en pers de knoflook uit op een schoteltje. Giet een beetje olie in je braadpan of wok en laat deze heet worden,voeg nu de knoflook toe en bak deze kort. Voeg nu de ui toe en bak ook deze kort. Bak nu de kip hierin mee en voeg een beetje zout,peper,paprikapoeder en kerriepoeder toe. Vervolgens ook de tomatenpuree. Bak de kip goed gaar. En eten maar.
Receptnummer: 11273 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Was voor je de kip gaat snijden, goed je handen i. v. m. de bacterien.
Je kunt naast de kip lekkere groente serveren of rijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept