Foe yong hai van Jan
Ingredienten: (4 pers.):
1 klein blikje bamboe scheuten
1 klein blikje krab
10 eieren
wat boeren soepgroenten
knoflook poeder
zout en peper
Bereiding:
Bamboe scheuten uit laten lekken en in schaal doen.
Dan de krab erbij doen, en de boeren soepgroenten en goed door elkaar doen.
Dan de eieren erbij doen en erdoor roeren.
Dan wat knoflookpoeder, zout en peper op smaak.
Dan wat olie in een koekenpan doen en wat van het mengsel erin doen, met een deksel op de pan, en niet op een hoog vuur bakken.
Tijdig omdraaien.
Inplaats van boeren soepgroenten kan je er ook wat gesneden groenten erin doen zoals, paprika, prei, wortel, bloemkool en taugé (droog)
Receptnummer: 1138 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept