Nieuws   Zoeken 

Kerstin's shortbread.
Ingredienten: (6 pers.):
250 gr boter
165 gr suiker
250 gr bloem
60 gr maïzena
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160*C. Vet een ondiep bakblik van 28 x18 cm in. Bekleed de bodem met ingevet bakpapier, laat het papier iets tegen de randen opstaan. Klop de boter en de suiker tot een romig mengsel Voeg de gezeefde bloem en maïzena toe en kneed het geheel tot een zacht deeg in het bakblik. Teken vingergrote stukken af in het deeg en prik er gaatjes in met een vork. Bak het gebak in 35-40 minuten gaar en bruin. Snijd het in repen als het bijna is afgekoeld.
Receptnummer: 11581 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Lekkere schotse koekjes voor bij de thee.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept