Nieuws   Zoeken 

Agnes' luchtige aaardappel kaasschotel
Ingredienten: (4 pers.):
50 gr. gesmolten boter
6 el. paneermeel
3 eieren
50 gr. geraspte kaas
2 pakken CélaVita verse aardappelpuree à 550 gr.
1 mozarellakaasje à 125 gr. in blokjes
100 gr. belegen kaas in blokjes
Bereiding:
Vet een springvorm ( doorsnee 22 cm ) in met boter en schud de helft van het paneermeel door de vorm. Klop de eieren met de geraspte kaas door de puree en verdeel de helft over de bodem van de springvorm. Strijk de randen iets omhoog, zodat er een opstaand randje ontstaat, verdeel de kaasblokjes erover en dek ze af met de rest van de puree. Schenk de rest van de boter erover en bestrooi dit met de rest van het paneermeel. Bak de schotel in 20 min. In een voorverwarmde oven ( 180 graden). Verhoog de temperatuur dan naar 225 graden en bak hem nog 15 min. Zodat het gerecht een mooi bruin korstje krijgt.
Receptnummer: 11631 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Hier smaakt spinazie à la crème lekker bij! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept