Nieuws   Zoeken 

Hollandse mosselen op z'n provencaals
Ingredienten: (2 pers.):
1 el (olijf)olie
1 gesnipperde ui
1 blik tomatenblokjes met sap (400 gr)
1 laurierblaadje
1 el balsamico azijn
1 gehakt teentje knoflook
1 zakje provencaalse kruidenmix (30 gr.)
(versgemalen zwarte) peper
1 bak schoongemaakte verse mosselen
kerveldipsaus of olijven mayonaise
Bereiding:
verhit (olijf)olie in een grote pan en bak hierin de ui ca. 3 min. roer er de tomatenblokjes met sap, laurierblaadje, balsamico azijn en gehakt teentje knoflook door. ris of knip van de kruidenmix de blaadjes boven de pan voeg (versgemalen zwarte) peper toe. kook hierin de mosselen gaar. serveer met kerveldipsaus of olijven mayonaise.
(recept saus zie elders op de site)
Receptnummer: 117 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept