Nieuws   Zoeken 

Gerda's aspergestaart
Ingredienten: (6 pers.):
1 pakje bladerdeeg
500 gr asperges
1 gesnipperde ui
200 gr katen spekjes
1 rode paprika klein gesneden
3 eieren
1 beker crème fraiche
100 gr geraspte kaas
zout
peper
nootmuskaat en kevel
1
Bereiding:
Bekleed een ingevette ovenschaal met ontdooide plakjes bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg en snijd de randen netjes bij. 10 minuten in oven zetten op 175 graden. Asperges voor koken, goed laten uitlekken en over de bodem verdelen. Fruit een ui, spekjes en paprika en verdeel ze over asperges. Eiermengsel:. Voor lage taartvorm, doorsnede 25 cm. Eieren, beker crème fraiche, zout, peper, nootmuskaat en kevel mengen. Eiermengsel erover gieten. Strooi er geraspte kaas over. 50 minuten op 175 graden in de oven.
Receptnummer: 11729 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept