Nieuws   Zoeken 

Gerda's hartige witloftaart
Ingredienten: (6 pers.):
1 pakje bladerdeeg
1 gesnipperde ui
250 gr katenspekjes
500 gr in stukjes gesneden witlof
3 eieren
1 beker crème fraiche
100 gr geraspte kaas
peper en zout
Bereiding:
Bekleed een ingevette springvorm met de bladerdeeg. Laat dit 10 min bakken in de oven op 180 graden. Bak de gesnipperde ui en spekjes, voeg de witlof erbij en laat het geheel 5 min smoren. Daarna even bakken tot het vocht verdwenen is, op smaak afmaken met peper en zout. Deze massa op het bladerdeeg leggen. Eieren, crème fraiche en geraspte kaas mengen. Dit over de witlof gieten en 100 gr geraspte kaas erover. 60 min op 180 graden in de oven.
Receptnummer: 11732 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept