Nieuws   Zoeken 

Jan's sajoer koolrabi
Ingredienten: (6 pers.):
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 Salaam
1 Laos
1 rode paprika
2 koolrabi (fijn gesneden als franse frietjes)
wat zout
1 stukje santen
wat water
Bereiding:
De sjalotjes en knoflook fruiten in wat olie
Dan Laos en Salaam erbij
Dan de koolrabi en rode paprika erbij het geheel even omroeren en een kopje water erbij doen en laten sudderen.
Als laatste de santen erbij doen en even laten sudderen.
Receptnummer: 1195 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept