Nieuws   Zoeken 

Kerstin's champignonschelpen.
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr middelgrote champignons
2 eetl. citroensap
zout
30 gr zachte margarine of boter
2 grote eieren
50 geraspte pikante kaas
geraspte nootmuskaat
witte peper
worcestersaus
11/8 liter zure room of koffieroom
3 eetl. zeer fijn gehakte peterselie
4 éénpersoons ovenvaste schaaltjes.
Bereiding:
Haal van de champignons de harde en donkere stukken weg. Veeg ze schoon met een stukje keukenrol. Bestrijk de ovenschaaltjes met margarine. Schuif het rooster even boven het midden in de oven en verwarm die voor. Klop de eieren met de kaas, wat nootmuskaat, royaal peper, wat zout en worcestersaus los. Klop de room en de peterselie hierdoor. Schep de champignons door de inhoud van de kom. Voeg daaraan naar smaak nog wat citroensap, peper, zout en worcestersaus toe. Vul de ovenschaaltjes. Zet ze in de oven tot het eiermengsel is gestold en mooi van kleur geworden is.
Receptnummer: 11952 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Warm voorgerecht dat snel klaar is en wat ook lekker is met geroosterde boterhammen bij de lunch
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept