Jan's roerbak broccoli voor bij sambal goreng hati
Ingredienten: (4 pers.):
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 rode paprika
2 gember
3 stronken broccoli
250 gram tauge
Bereiding:
Sjalotjes en knoflook fruiten in wat olie
Dan de gember toevoegen en even laten meebakken
Dan broccoli toevoegen en goed omroeren.
(laat het niet aanbranden)
Dan wat zout en peper naar smaak.
Dan paprika toevoegen en goed omroeren.
Glas water toevoegen en het geheel onder goed omroeren laten sudderen.
Taugé toevoegen en het geheel nog even laten sudderen.
Receptnummer: 1220 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept