@strid's californische tapenade van tonijn en waterkers
Ingredienten: (4 pers.):
'1 blik tonijn op olie
200 g
150 g waterkers
4 lente-uitjes
100 g mayonaise
100 g Mon Chou
op kamertemperatuur
2 el citroensap
zout
versgemalen zwarte peper
3 el kappertjes
2 el fijngehakte munt
Bereiding:
Laat de tonijn uitlekken. Was en droog de waterkers en snijd het in grove stukken. De tonijn met de mayonaise, roomkaas, citroensap, peper en zout met een staafmixer pureren. De waterkers, lente-ui, kappertjes en munt toevoegen en alles tot een grove puree malen. Afgedekt in de koelkast op laten stijven en serveren met geroosterd brood of crackertjes.
Receptnummer: 12243 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept