Esther's hete (kippe)lever |
Ingredienten: (2 pers.):
1 bak kippelever (500 gram)
1 bakje taugé
1 bakje champignons
1 ui in ringen
1 teentje knoflook (geperst)
ketjap manis naar smaak
sambal naar smaak
olie | Bereiding:
Kippenlevers even koken, hierna uitlekken, laten afkoelen en in middelmatige stukjes snijden. Wat olie in de wok verwarmen en hierin de champignons in plakjes in bakken (ca. 2 minuten) daarna de ui en knoflook erbij. Hierna de taugé en kippenlever toevoegen. Samen met de ketjap en sambal nog even doorbakken. Eet smakelijk! ! |
Receptnummer: 12245 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. |
Opmerking: Heel lekker op brood met een beetje knoflooksaus! ! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |