Ingredienten: (4 pers.):
1 pak gesneden bladspinazie (450 gr.)
2 uien
2 el olijfolie
1 pakje Monchou Pan & Oven (200 gr.) of crème fraîche
50 gr. geraspte belegen kaas
2 el franse mosterd
2 schaaltjes kabeljouwfilet (à 250 gr.)
1 pak aardappelpuree voor ovenschotels
| Bereiding:
Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 225 graden celcius. Uien snipperen. Olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten, MonChou toevoegen en verhitten. Kaas en mosterd erdoor roeren. Zodra de kaas gesmolten is, kan het vuur uit. Vis afspoelen en droogdeppen. Vis bestrooien met viskruiden van Versteegen óf met peper en zout en in de ovenschaal leggen. Kaassaus erover schenken. Spinazie erover verdelen. Puree maken en op de spinazie scheppen. Schaal ca. 20 minuten in het midden van de oven plaatsen. Eet smakelijk! |