Nieuws   Zoeken 

Jan's groenten schotel voor bij spare-ribs pedis
Ingredienten: (4 pers.):
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
2 blaadjes Daoen djeroek poeroet
1 dessertlepel gemalen kentjoer
1 dessertlepel sambal
1 eetlepel gado gado saus in poedervorm
1 stuk Guladjawa
3 ons boontjes
2 stronkjes broccoli
Taugé
wat water
Bereiding:
De broccoli en boontjes blancheren.
(water bewaren)
De Sjalotjes en knoflook fruiten in wat hete olie.
Dan djeroek poeroet, kentjoer en sambal erbij doen en goed omroeren.
Dan de kentjoer en guladjawa en gado gado poeder erbij doen en goed omroeren.
Dan de geblancheerde groenten erbij doen en goed omroeren.
Dan de Taugé en wat groenten vocht erbij doen en het geheel onder regelmatig omroeren laten gaar sudderen.
Receptnummer: 1234 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept