Nieuws   Zoeken 

Ri@'s roast potatoes, aardappel in de oven
Ingredienten: (4 pers.):
8 middelgrote aardappels
olie of boter
een ovenvaste schaal
Bereiding:
Schil de aardappels vlak voor het breiden. Snijd ze doormidden en droog goed af met keukenpapier. Verhit een dunne laag olie of boter in een koekenpan. Haal de aardappels even door het hete vet. Doe de aardappels met het vet over in een ovenvaste schaal. Plaats deze in een oven op 175° C en bak de aardappels gaar en bruin in circa 45 minuten. Keer de aardappels halverwege de baktijd om. Strooi voor het serveren wat zout over de aardappels.
Receptnummer: 12458 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept