Nieuws   Zoeken 

Rudi's groenteschotel met garnalen en bieslooksaus (slank)
Ingredienten: (4 pers.):
1 winterwortel
1 courgette
3 el olijfolie traditioneel
1 ui
in partjes
1 rode paprika
in stukjes
400 g roze garnalen
peper
zout
1 pot Calvé Today frisse bieslook
2 el bieslook
fijngeknipt
Bereiding:
Schil de wortel met een dunschiller en was de courgette. Snijd de wortel en de courgette in plakjes en de plakjes in vieren. Verhit de olie in een wok en fruit de ui al omscheppend 5 min. Op en halfhoog vuur. Bak de winterwortel en de paprika 5 min. Mee. Voeg de courgette toe en bak alles nog eens 5 min. Op een hoog vuur. Schep de garnalen erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe. Verwarm de Calvé Today volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer de saus bij de roerbak. Bestrooi met de bieslook. Lekker met witte rijst.
Receptnummer: 12634 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
De garnalen stinken de pan uit :-) maar het smaakt echt heerlijk.
P. p. 1470 kJ/350 kcal, 20 g eiwit, 25 g vet, 11 g koolhydraten excl. de witte rijst.
Bron: C1000
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept