Nieuws   Zoeken 

Tanja's kipfilet in creme fraiche
Ingredienten: (3 pers.):
500 gram kipfilet
1 a 2 uien
doosje champignions
grote beker creme fraiche
gebakken aardappelen
olijfolie
paprika poeder
zout
Bereiding:
Je begint met het opbakken van de aardappelen (bestrooien met wat zout en paprika poeder)in een pan met een scheutje olijfolie. Terwijl dit bakt ga je de kipfilet in stukjes snijden, schoonmaken en bestrooien met kipkruiden. Dit bak je in een andere koekenpan, met een scheutje olijfolie, tot het gaar is en een mooi bruin kleurtje heeft. Ondertussen snij je de uien in stukjes en voeg je deze bij de kipfilet. Als de uien glazig zijn doe je de gesneden en schoongemaakte champiognons erbij. Even laten sudderen en vlak voor het opdienen voeg je de creme fraiche toe. Je maakt het prutje warm en eet dit samen met de gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!
Receptnummer: 12639 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept