Nieuws   Zoeken 

Preischotel van Ingrid
Ingredienten: (3 pers.):
1 pond gehakt
1 kilo prei
3 grote uien
8 tomaten
paneermeel
6 plakken kaas
pakje aardappelpuree
stukje boter
Bereiding:
De tomaten ontvellen, de uien fijnsnijden, en de prei koken.
De uien en gehakt bakken in de koekenpan, daarbij de tomaten doen.
Aardappelpuree maken en in een ovenschaal doen.
Dan de uien, tomaten en gehakt erop leggen, en dan de gekookte prei erop doen.
Dan bedekken met de plakken kaas, stukje boter erop en wat paneermeel erover strooien.
Dit geheel 10 tot 15 minuten in de oven doen op ongeveer 250 graden.
Receptnummer: 1270 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Ingrid Barelds
Opmerking:
Voor de prei-liefhebber een echte must!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept