Petr@'s tandoori-pasta (marinade)
Ingredienten: (4 pers.):
2 gepelde knoflooktenen
2 1/2 cm geschilde gember
fijngehakt
1 theel.zout
2 theel. korianderzaad
2 eetl. citroensap
2 eetl.azijn
1 theel. komijnzaad
1/2 theel. kurkuma
120 gr. gewone yoghurt.
Bereiding:
Meng alle ingredienten behalve de yoghurt doorelkaar met een blender en maak er een gladde saus van. Roer dit door de yoghurt.
Receptnummer: 12716 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Vlees hiermee in smeren en afgedekt minstens 30 min. laten marineren voor het te grillen.
te gebruiken voor bv. Tandoori-kip met yoghurtsaus.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept